Invincible

Kautta maailman kalastajat tuntevat Nils Master Invinciblen nimen ja muodon. Vaapun jäljittelemätön uintiliike ja tehokkaat väriyhdistelmät ovat sen pyytävyyden salaisuuksia. Invincible on 1960-luvulta asti ollut yksi menestyneimmistä vieheistä. Suomessa suurimmat hauet saadaan vuosi toisensa jälkeen juuri Invinciblellä. Pienemmät Invinciblet soveltuvat hyvin taimenkoskille tai kirjolohilammille soutu-uisteluun.

Invincible sopii kuhan uisteluun. Toimii monilla eri vetonopeuksilla. Älä karta isojenkaan kokojen uittamista. Suurikokoinen viehe herättää usein syöntihalut oli kyse sitten pienemmästä tai isommasta kuhasta.

Matalauintinen Invincible on suunniteltu erityistilanteisiin. Kun kalat ovat aivan matalassa vedessä, tämä malli on korvaamaton. Tällaiseen tilanteeseen törmää usein heti alkukeväästä tai loppusyksystä. Matalauintimalli ui maksimissaan puolenmetrin vedessä. Tätä uistinta voi käyttää myös takilan kanssa kalastettaessa, jolloin sen vetosyvyys on helpsti säädeltävissä. Vetouistelussa vieheen voi myös painottaa asentamalla siimaan paino, jolloin saadaan vaappu uimaan halutulla syvyydellä tai pohjan tuntumassa. Tämän vieheen etuja on sen poikkeuksellisen herkullinen uinti. Katso Invincible Shallow värit » 

Uppoava Invincible sopii syvien rantojen kalastamiseen. Suuret hauet eivät aina vaivaudu pintaveteen hakemaan viehettä, vaan uistimen on mentävä sinne, missä kalat oleskelevat. Uppoava malli säilyttää uintinsa ja pysyy syvällä, vaikka kelausnopeus olisi alhainen. 
Katso Invincible Sinking värit » 

Invincible Deep Runner sukeltaa suuren turpalevynsä ansiosta todella syvälle. Kun pysäytät kelauksen, se alkaa heti nousta pintaa kohti. Voit siis helposti kalastaa aivan pohjan tuntumassa, ilman että viehe jää kiinni pohjaa. Vetouistelussa voi uintisyvyyttä säädellä käytettävän siiman pituudella. Deep Runner soveltuu erityisen hyvin vetouisteluun ja pienemmät mallit soutu-uisteluun. Erikoistilauksesta saatavana 15 cm malli ja se on metalliturpalistalla. Katso Invincible Deep Runner värit » 

 
Invinciblen kokoluokissa 3, 5 ja 8 cm runkomateriaalina käytetään balsa-puuta. Kokoluokissa 12, 15, 18, 20 ja 25 cm runko on apachi-puuta.
Invincible Floating
Pituus / Paino / Uintisyvyys
5 cm, 6 g, 1 m
8 cm, 8 g, 2 m
12 cm, 24 g, 2 m
15 cm, 30 g, 3 m
18 cm, 40 g, 3,5 m
20 cm, 70 g, 6 m 
25 cm, 120 g, 6 m


Invincible Sinking (erikoistilauksesta)
Pituus / Paino
15 cm, 42 g
Katso värit!


Jointed
Pituus / Paino
25 cm, 120 g


Invincible Shallow
Pituus / Paino
12 cm, 13 g
15 cm, 20 g
Katso värit!


Invincible Deep Runner
Pituus / Paino / Uintisyvyys
5 cm, 6 g, 2 m
8 cm, 8 g, 3 m
12 cm, 24 g, 7 m
Katso värit!